Distanspass på cykel & vi var ett vårtecken!

I lördags var det dax för Vårens första distanspass på cykel. Torra vägar, nästan inget grus, lite vind och hyfsad temperatur! Då är det vår! Samt att Jogmar hade nya finracern.

Men vad vore ett distanspass utan cykelkompisar? Våra hade blivit väldigt korta och vi hade haft svårt både att hitta ut och hem. I Lördags hade Peter planerat en grym runda med ett magiskt fikastopp efter ca 5 mil. Idala gårdsbageri, värt varenda tramptag. Underbar miljö, supergott bröd, massor av bakverk och trevliga tjejer bakom disken.

IMG_6316

Sedan var det ”bara” fem mil kvar hem, vi som cyklade kommer nästan alla att göra Ironman i Barcelona och i lördags drog vi på oss löparskorna efter cykelpasset bara för att se hur det kändes. Den enda som var glad var Emma ”orienteraren” hon studsade fram, vi andra kände oss rätt så bortdomnade och tänkte att -jo men en mara på detta, det blir kul… Martin berättade att han suttit och gråtit mellan cyklingen och löpningen när han har gjort Ironman tidigare, LYCKOTÅRAR!! Det skall bli spännande att se vad vi gör..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s