Att fitta en bike…

Bikefit, klä på sig sin cykel, detta har vi gjort i dag. Mia och jag har drunknat i prylträsket glatt påhejade av våra medberoende cykelkompisar. Kan man inte göra en ironman på sin finfina racercykel (som kostade alldeles för mycket pengar men som var värd varenda krona)? NEJ!! Du måste ha en tempocykel!! Det hela kommer säkert sluta med en struthjälm, så fult! MEN vi blir säkert en minut snabbare på 18 mil, kostnad ca 2000:-, dyr minut tänker jag då…

IMG_6953-2

När vår superstarka ironmankompis Henrik satte sig på sin tempocykel första gången skrev han såhär -Premiärpass med nya temocykeln! Vilken plåga! Kan omöjligt varit en ergonom eller någon med minsta kunskap i anatomi som varit med och konstruerat. Gapflabb, så roligt!! Jag tänker att han kan inte ha gjort en bikefit. Jag tänker att vi kommer att bli ett med våra cyklar.

IMG_6955

I dag klädde vi på oss våra fina nya cyklar med hjälp av Fredrik på Fåglum. Det var vinklar hit och garder dit. Fredrik satte oss i snälla positioner -Ni ska ju cykla så långt. Visst är det långt. MEN efter sommaren kommer vi tillbaka inkörda och starkare än någonsin, då vill vi ha snabba positioner ;o) Våra cyklar ska inte gå långsammare än Martins, det går enligt honom  inte att cykla långsammare än 35km/h på den, det kan ju inte ha med hans kondition & benstyrka att göra… På lördag är det dax för premiärturen, det skall bli spännande, jag ska bara snyta ut min förkylning, håll tummarna.

IMG_6959

Och snälla skratta inte i sommar om ni ser två strutar komma körandes, tänk istället -Det DÄR måste gå fort….

Johanna

1 tanke på “Att fitta en bike…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s