#roostercamp15

Vi är med i bästa cykelklubben, Rooster club Varberg. Det är ett fantastiskt gäng med ambitiösa cyklister som samtidigt ser till att vi alltid har det väldigt roligt. I helgen är det årets skåneläger, vi börjarde med ett distanspass på 16 mil ner till hallandsåsen och Lögnäs gård. På detta stället bor man mysigt och dom serverar,  VIKTIGAST AV ALLT! supergod och nyttig mat. Som vi äter!!!! Väderprognosen för årets läger har varit ostabilt och regn, men när vi samlas vid TK (träslövs kyrka) så skiner solen på oss, vilken lycka! Det är nyrakade ben och kortbyxor, nu KÖR vi, vi får en härlig resa ner genom Hallands inland.
image
Ett kaffestopp och sen börjar små små droppar komma, till slut vräker regnet ner. Alla vill bara komma fram och vi börjar med snabba förningar. Det är så häftigt att man tillsammans skapar så mycket fart, tempot blir jämt och det är nästan lättare. Första kvällen är mekarkväll, i år är Lennart med från Cykelverkstan no1. Som det mekas, det är slangar hit och kassetter dit, Mia & jag tittar mest på och ser till så att ingen tappar humöret.
image
Jogmar sliter på och Martin skruvar på våra tempocyklar. Nya positioner skall testas i morgon söndag.
image
Lördag morgon, god frukost & sedan på med cykelkläderna. Dax för gruppfoto, det kommer några regndroppar men prognosen säger uppehåll och så blir det. Iväg till Hallandsåsens fot, ni vet där det nästan är lite trögt att komma upp med BILEN. Mia är urstark, jag är sist, Martin och Lennart verkar ha elcyklar… Dagens första backe avklarad. Vi kör 8 mil på hallandsåsen, solen försöker tränga sig igenom och vi har det riktigt bra!
image
Det blir en god lunch på mat & möten (golfrestaurangen) men innan lunch var det dax för dagens sista backe, Terrasväggen, ni som inte kört den gör det. Fick finfint sällskap av Liljegren han fick ur sig alla svordomar som fanns, skönt!! för jag orkade precis med att andas..

image
Efter lunch var vi ett gäng som cyklade vi hem och drog på oss löpardojjorna. Det kändes bra! Ner till havet och hämtade lite kraft, sedan hem igen, gott dagsverk! image
Sedan var vi värda det här!!!
image
Endorfiner är livet!!!

Mia & Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s