So help me god!!

Att lära sig simma ni vet det som ALLA barn i Sverige får lära sig…. Det är ingenting mot att lära sig simma! Jag är inne på min tredje, TREDJE termin och igår var det sista passet. Vi började med insim, sedan var det dax för 4×100 meter medley! Det kändes ungefär såhär!

image

foto: Louise Videlyck

Efter första 25 meter fjäril är man helt slut då är det bara att lägga sig på rygg i 25 meter, sedan 25 meter bröstsim, skönt här kan man vila lite.. sedan avslutar man med 25 meter crawl. Helt slut!! Kan jag inte bättre än såhär? Bara TRE set kvar! Vår simtränare för dagen hade 400 meter medley som sin distans när hon tävlade. RESPEKT!

Sedan var det som tur var dax för dagens ahaupplevelse, en teknikövning med sidrotation och armtag. Vi skulle ”släpa” med fingertopparna i vattenytan på vägen fram, tjoho vilken känsla helt magiskt, övningen gjorde att armbågen blev högsta punkten och att armen gick i vattnet på ett annat sätt, i simning blir man verkligen ALDRIG fullärd, inte ens i närheten. Jag lämnar badhuset med den härliga känslan jag fick i ”fingertoppsövningen”.

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s