En bra start på dagen!

Jag vaknar utvilad innan klockan. I dag är en träningsdag. Hela familjen sover och jag smyger ner och äter frukost. Dukar fram mycket frukost men orkar inte allt. Perfekt! Det blev en matsäck oxå..

Allt är packat, bara att lyfta in grejerna i bilen och köra några få kilometer ut till finaste Kattegatt! Kattegatt visar sig från sin bästa sida idag!
Här möter jag upp vännerna, människorna som gör det så mycket roligare att träna. Solen skiner och havet ligger i stort sett stilla! Eldsjälen Robert Bengtsson lägger ut bojar och kommer sedan upp på klipporna och hälsar oss välkomna.
14 grader i vattnet och det tar en liten stund att vänja sig. Vi värmer upp, kör lite övningar och sedan är det dax för det bästa! Att simma iväg på en tur, så himla härligt!
Efter en knapp timma i havet fyller vi på med lite energi och ger oss iväg på våra tempocyklar! Älskar tempocyklar!! Man hamnar i sin egna lilla värld och det kan nog vara ganska bra att vara där ibland. Men oj vad glad jag blev vid vändpunkten när vi stannade så jag fick prata lite, dricka lite och äta lite. Sedan var det bara att njuta hela vägen tillbaka.

Efter cykelturen var det dax att springa, men Mia och jag tar en lång paus här för att knäcka oss fullständigt i Varbergsloppet senare i eftermiddag. Och som ni förstår skiner solen idag för det gör den alltid när det är dax för Varbergsloppet!

Tack alla för trevligt sällskap och tack Varberg/Halland för att du gör dig så vacker för oss!

image

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s