Öppet hav och ett öppet sinne..

Open water, öppet hav och ett öppet sinne, tack moder jord för ännu en naturupplevelse!

image

Lördag morgon och dax att kliva ner i vårt alldeles lagom salta Kattegatt. Klockan är 8.00 och det är många simmare på väg in i sina simdräkter.

image

Förra lördagen trodde jag att jag fått en ”brännis” i nacken, men nej då det var skav från dräkten… Ny pryl måste inhandlas, bodyglide! Fick även veta att plåsterspray och en speciell solcrème som skyddade mot ”brännisar” var bra att ha. Tack för info Terese!
På schemat i dag stod andningsövningar, denna andning, men i havet och i simdräkten fungerar det väldigt bra för mig. Klavberg hade ny snygg dräkt idag så nu skulle det minsan gå som hejsan!

image
Efter uppvärmning och diverse övningar var det återigen dax för det bästa! Att simma iväg, idag var det lite vågigt, kände mig lite som en segelbåt som tuggade mig igenom vågorna på väg ut. När vi sedan vände hemåt fick man surfa med istället. Stilla hav i all ära men vågor! vad kul!! (Lagom stora..) Jag är så otroligt tacksam över det jag får uppleva här i Varberg, ibland drömmer jag mig iväg till något tropiskt ställe men jag kommer alltid tillbaka hem. Jag älskar våra stränder med inslag av klippor, jag älskar vårt precis lagom salta vatten, jag gillar tång och sjögräs! Jag älskar Varberg!!

image
Tack Mr. Openwater/Robert Bengtsson för ännu ett bra pass i vårt fina Kattegatt!!

image

Tack alla simmare för trevligt sällskap!!

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s