Att leva

När vädret i Sverige inte riktigt uppfyller förväntningarna så kände Lollo (vår vän och fotograf) och jag att det var läge att åka utomlands. Vi bokade flyg till Nice och då tänkte jag direkt att nu ska det simmas i Medelhavet så jag får känna hur det är! Jag har aldrig tyckt om havet på grund av allt som lever i det, vilket har gjort att jag nästan aldrig badar och väljer helst pool om det finns. Men nu måste jag ju se annorlunda på havet för att detta ska gå bra! Inför varje simpass har jag lite lätt ångest, jag gillar inte maneter och jag är sjukt rädd för krabbor och sjögräs… Men det är bara att bita ihop! Så var det dags att hoppa i, Lollo hejade på från stranden.

imageimage

Eftersom jag fortfarande inte riktigt lärt mig hur man andas utan att svälja vatten då och då, fick jag en ny upplevelse av hur salt detta vattnet var och hur kroppen reagerade på det. Det var inte särskilt gott! Havet hemma smakar bättre:) Jag fick syn på en brygga längre ut i havet som jag simmade till och där stannade jag så länge så Lollo började leta efter mig och skulle precis ta till förstärkning när jag kom tillbaka.

image

Lollo blev nog lika glad och se mig som jag blir varje gång mina simpass är över! Nu fick det bli att njuta lite av det goda!

image

Efter lunchen bytte jag om och gav mig ut på en löprunda, jag sprang längs stranden i Cannes och här finns det överflöd av lyx i alla olika former.

image

Men för mig är lyx något helt annat, att kunna, vilja och orka springa! Jag är så tacksam för det och jag älskar livet och endorfiner! Jag hade aldrig motionerat på detta sättet om det inte var för IronMan, men jag har lovat mig själv att inte sluta efter vårt mål, för jag mår så bra!

Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s