Wow, jag gjorde det!!!

Wow!!
För ett och ett halvt år sedan gick jag en crawlkurs för att jag skulle simma Vansbro. Jag bröstsimmade hela Vansbro och har sällan varit så slut som efter det loppet! I år blev det inget Vansbro men sedan förra sommaren har det blivit ytterligare två crawl/medley kurser och ett fåtal pass i öppet hav närmare bestämt fem! Jag har länge tyckt att det borde finnas ett alternativ till Vansbro när man gör klassikern och vem vet?? Jag tycker att wow warberg open water absolut skulle kunna vara det. Väldigt proffsigt arrangemang!

image
Idag var det dax för mig att simma det längsta jag någonsin har simmat i ett sträck, mitt mål var att jag skulle crawla hela vägen och jag skulle andas!!
Trots regn hade vi perfekta förhållanden, ostlig vind vilket betyder platt hav.

11.00 var det dax för start. Vi stod en hel drös redo vid vattenbrynet. Jag ställde mig bakom Martin (han som vann),

image

vilket fokus, han var helt okontaktbar, någon ropade till och Martin var nästan på väg i, sedan pang, där gick starten!

Alla kastade sig i även jag, lite delfinhopp måste man ju göra.. Sedan skulle jag bara ha det bra och fixa crawl hela sträckan. Jag blev snabbt ganska ensam i havet, det är så underbart att bara ligga mitt ute i naturen, vara tvungen att navigera lite och bara få till det! Tretakt i stort sett hela vägen men ibland kände jag att jag att jag var tvungen att trycka på lite och då blev det tvåtakt.
Efter 2,6 km var det dax att runda piren och Bara simma in till stranden. Ooops motsjö inte riktigt det man förväntat sig, men vad gör det när man fått simma i ett stilla Kattegatt tillsammans med grymma medsimmare i första upplagan av Wow! Jag är en av dom som om tjugo år kommer att säga, jag har simmat Alla! Förhoppningsvis har jag simmat tillsammans med mina barn då,

image

och så kanske jag har en speciell färg på mössan! Veterangul eller något! Tack Varbergs sim och alla runt omkring för ett fantastiskt arrangemang!!

image

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s