Kom igen nu för helvete!!!

Barn gör inte som du säger barn gör som du gör.
Det är så in i helvete sant. Vill du ha aktiva barn? Se till att börja röra på dig själv! Tycker du att dina barn tillbringar för mycket tid i tv-soffan? Se till att ta dig därifrån, jag lovar dom kommer att följa efter. Eller du kanske tycker att det är lite väl mycket tid med appar spel och ipads. Koppla ner då för helvete, lås in skiten det verkar vara enda chansen. Jag säger inte att jag är något föredömen eller att jag har lyckats. Men när mina barn säger -mamma jag vill ha en sådan snabb cykel som du. Då ska dom få det och sedan ska jag visa vårt vackra Halland.

image

När Stella tre år kommer och säger -mamma vad ska jag träna nu? Då blir jag glad i hjärtat och så kör vi armhävningar, situps och upphopp! Underbara unge.

image

Hade Stella gjort detta om hon inte sett sin mamma ligga svettig och dan på golvet med sina övningar??

Träna ska man inte göra för att få en kropp som ska passa in i ett sjukt ideal. Träna eller vara aktiv ska man göra för att livet blir så mycket mer. Den största skillnaden för mig är inte det som hänt med kroppen utan det som händer i knoppen! Träning, aktivitet, rörelse gör mig mentalt tokstark och lycklig!

image

Älskade ungar jag ska ge er endorfiner!!!

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s