Mia jag har en plan!!

Ironman närmar sig med stormsteg! Jag springer på människor titt som tätt som frågar hur min plan ser ut. Plan? Det kanske man ska ha, tur att någon påminner en ibland. Så nu har vi en plan, tack vare vårt fantastiska internet och för mig en stor inspirationskälla Jonas Colting. Med drygt 8 ÅTTA veckor kvar kommer vi köra blockträning, vilket innebär tre dagar med distansträning och sedan en dag med vila, sedan två dagar med kvalitet, vilket innebär fart/intervallpass och sedan två dagars vila (herregud vad skönt) sedan går vi på distanspassen igen. I går körde vi ett distanspass i löpning. image

Helt underbart att få sticka ut med sin bästa vän i lugnt och skönt tempo. Ner till havet och strandängarna.

image

Prata om livet, prata om allt prata om ironman. Hur ska vi tänka? Jag tänker att simma kommer att vara som en långpromenad, sedan cyklar vi. Det kan vi ju så bra, här kan ju Mia även dopa sig med sitt smågodis. Sedan efter arton mil på cykeln så börjar det, 42 FYRTIOTVÅ antagligen urtuffa kilometrar. Nästa gång jag fyller år fyller jag 42 så jag ska ge mig själv en kilometer för varje år jag levt. Ett liv fyllt med glädje och sorg och ett liv som bara har blivit bättre ju längre jag levt. Ett liv i vårt fantastiska Sverige och dess fantastiska natur. Sista kilometern ska jag njuta av varenda sekund för efter den kommer allt vara över, men något nytt kommer att ta vid! Spännande, det ser jag fram emot!

image

Efter strandängarna är det bara någon kilometer och vipps så springer vi på halländska landsbygden. Här hittar till och med Mia som tävlar med mig om sämst lokalsinne. Efter dryga två timmar är vi tillbaka där vi startade, lite starkare och lite lyckligare. Jag svettig och Mia ser ut som när vi började..

image

Tack livet och älskade endorfiner och tack älskade Ulf för att du låter mig ”flyga”

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s