Sista passet i första blocket!

Första distansblocket avklarat! Det är väldigt bra att ha en plan för då glömmer man inte. Jag hade tänkt vila men Mia ringer och säger -du planen säger att vi ska cykla distans idag. -jo det stämmer säger jag. Sagt och gjort cykeldate bokad med bästa Mia.
Turen går söderut, Glommens kustväg, så vacker. Här cyklade vi när vi var ute första gången med våra tempocyklar, vi känner oss mycket säkrare nu.

image

Vi har mycket vind i näsan på vägen ner. Tro det eller ej men vi hittar vägen och svänger av i rätt korsning och strax får vi medvind. Vi flyger fram, lätt nerför och vi ligger strax över 50 km/tim -så här ska det vara när det är som sämst skriker Mia. Vi skrattar och njuter. Njuter av livet, naturen, sällskapet och av att vara i rörelse.

image

Nu Tvååker, alltid härligt att vara i Tvååker då är man på väg hem. Sedan kommer Dagsås med sin urvackra allé.

image

Sista långa stigningen, här möter vi Lennart som vänder om och ger oss sällskap tillbaka in till stan. Vi flyger fram 40 km/h i stort sett hela vägen. Fy fan vad vi är bra.
När jag stänger av klockan vi TK har vi cyklat 75 km och hållt 32 i snitt och det med ganska mycket vind och utan draghjälp.

image

Men att bara sticka ut och cykla, om det så bara är en mil är Good Enough!!! Bara man gör!!

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s