Racer med Rooster

Det är tisdagkväll och då är det racer med Rooster om man vill och det ville jag verkligen idag! Detta har jag saknat! Och det verkar vara många som hade samma känsla för parkeringen vid kyrkan var full av snygga cyklister;)

image

Det är en underbar kväll med sol, värme och lite vind. Vi delar upp oss i två grupper, jag väljer gruppen som inte ska köra så hårt.

image

Vi är ett stort gäng som ger oss iväg och jag träffar många cyklister/vänner som jag inte sett på länge, så roligt och få prata med dem. Det är just detta med klungkörning som jag tycker så mycket om, det är väldigt socialt, till skillnad från tempocykelpassen, även om det har sin tjusning på sitt sätt!

I mitten av passet säger vår teamleader att det är fri fart upp för backen och bilden avslöjar vem som kom upp först?

image

Bra jobbat Lampe, och ALLA andra!

Vi kör vidare och hamnar på en väg som är ”nylagd” helt värdelös för oss cyklister. Massa rullgrus som stänker och fastnar här och där. Vi stannar ett par gånger och kollar cyklarna och vid dessa stopp bjuds det på ironi och skämt. Vad ska man göra åt det… Det är ju bara att skratta! Härligt!

Lite längre fram tänkte jag arrangera ett snyggt kort där klungan kör i två snygga och jämna led. Så här bra gick det….:) hur rörigt som helst. Måste bara få tillägga att det var väldigt snyggt och disciplinerad körning för övrigt!

image image

När jag skulle cykla före för att fota frågade jag vilken väg vi skulle ta, då säger Johan -jag följer med dig… Inte ens denna lilla bit litar dom på att jag kör rätt..;)

image

Tack för det Johan!

Det blev en bra runda med riktigt bra flyt mot slutet, där vi körde med korta förningar och högt tempo!

image

Tack alla för sällskapet och tack Anders och Ingemund för coachningen!

Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s