Min dröm Mias mardröm!

När jag började simma så var det helt klart öppet hav som hägrade. Jag ser mig själv som ett naturbarn och jag Älskar verkligen Sveriges natur. Mia älskar oxå Sveriges natur men hatar vissa detaljer som sjögräs, tång och krabbor.

I går var det dax för sista distanspasset innan IM. Jag har sedan jag började simma drömt om att simma runt Skrivareklippan, alla andra gjorde ju det hur dom nu kunde simma så långt. Nu blir man lite distansskadad när man håller på med detta så frågan är om det var ett distanspass vi gjorde.

När jag meddelade Mia att Skrivareklippan stod på schemat så svarar hon -Neeeeej finns det verkligen ingen sjö och vad är det för fel på en bassäng, ångest!

image

Men strax innan tre står vi sida vid sida och blickar ut över ett stilla Kattegatt i första vik. Viken är fylld av tång så vi går ut på betongpiren. Där finns ingen trappa längre, Mia är inte sen -Se vi kommer inte komma i. Jag hoppar i och Mia klättrar ner på mig, vilken syn, som vi skrattar!

Idag fick jag uppleva turen runt Klippan Mia fick uppleva en stor omgång sjögräs & tång. Vilken teknik hon fick, det blev nästan planing…
Vi fick även uppleva hur yr man blir av lite kallare vatten, väldigt speciellt, undra vad det beror på. När vi var klara var Mia helnöjd. -Nu är det färdigsimmat för i år!

image

Men riktigt så är det inte, om tolv dagar står vi på starten till vår största fysiska utmaning hittills. Vi är beredda, vi är förväntansfulla och vi är otroligt glada och tacksamma över att vi vågar och kan!

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s