4 dagar kvar

Det närmar sig med stormsteg. Imorgon åker Johanna, jag och Lollo (vår fotograf och vän) till Barcelona. Här testar Lollo sin kamera och vi kör vårt sista intervallpass på cykel.

cykling-12

cykling

cykling-9cykling-10

Vilka fina bilder det blev, tack Lollo!

I nästan ett års tid har vi förberett oss både fysiskt och mentalt på detta målet. Vi har gjort allt vi har kunnat efter våra förutsättningar och nu återstår ”bara” själva loppet. WOW vad spännande det ska bli!

MEN det finns en sak jag måste lära mig innan vi åker och det är att laga en punka. Att jag väntar till sista dagen säger rätt mycket om hur ointressant jag tycker detta är….

image

Föst kom Johanna hem till mig och instruerade. Sen fick jag öva själv. Tänk att jag har cyklat i fem år utan att kunna detta… Jag har inte ens med mig grejer ut när jag cyklar utan har alltid tänkt att jag ringer efter skjuts om olyckan skulle vara framme. (Eller så lagar någon snäll cykelkompis punkan;)

image

Sen var jag på NO.1 och övade lite till när allt ändå skulle bytas ut till nya grejer. Allt för att slippa en punktering! Här träffar jag Jonas som också ska med till Barcelona. Han får proffsig hjälp av Henrik. Oj vad sjyssta cyklarna blir, nu är det bara att köra!

image

Lennart har undervisning för mig och byter allt som behöver bytas. Stort tack!

image

Tack till Leif också som lånar ut sin gigantiska cykelväska till mig!

Vi är ett stort gäng från Varberg som ska göra IronMan i Barcelona, det kommer bli fantastiskt roligt att få se alla starka triathleter kämpa på samma bana! Lycka till alla!

Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s