Reflektion…

Så vad händer då den dagen när allt är över?

Morten varnade oss för Ironman blues, man kan bli deprimerad. -Nejdå inte vi, vi har så mycket på gång, vi skall köra Vättern på under åtta timmar, göra halva ironmandistansen på Tjörn och starta ett företag.

image

Men oj vad jag bedrog mig, vilken tomhet det kom. Vad ska jag nu tänka på när jag tränar? Ska jag träna över huvud taget? Shit vad trött jag är, inte bara i knoppen utan hela kroppen. Hur mycket måste jag sova egentligen? Men framförallt hur botar jag det?

Ut och googla, hittar många bra texter som beskriver hur det kan kännas och hur det antagligen kommer att förändras och hur du skall lägga upp din träning. Efter ca tre veckor brukar man vara redo att börja tänka på nya utmaningar och känna inspiration att träna inför dom.

image

Så blev det. Nu tänker vi Ironman MAASTRICHT/HOLLAND 31 juli och topp tre i våra agegroups. Gah fy fan vad gött att ha något att bita i! Kom igen nu kööööör vi!

Men så klart har jag reflekterat mycket mer. Att göra en Ironman är stort, men att göra det tillsammans med andra gör det större!

träning-6 (2)

Den häftigaste resan för mig har inte varit den fysiska utan den mentala. Att sätta upp ett mål, göra en plan, följa planen och fixa genomförandet med bravur! Oj vilken känsla!

Allt sitter i huvudet, första gången jag tänkte på Ironmandistansen tog det stopp redan vid simningen, nu är simningen kort, bara en dryg timma i början. Sedan kom cyklingen 18 mil själv, omöjligt och fy fan vad tråkigt. Men efter att man cyklat runt Vättern så inser man att det kommer ju att gå. Men att sedan springa en mara. -ETT MARATON! Jag gör det bara inte! Men när man väl gick ut på löpningen så var man ju nästan i mål, det var bara löpningen kvar. Jag är helt säker på att det är jobbigare att springa bara en mara än att göra det i en Ironman.

bloggmia-4

Se så glad Mia är!

Så varför gick det så bra? Det gick så bra för att vi vågade, vi hoppade bara och vi var inte rädda för att misslyckas! Sedan hade jag en plan för HELA loppet, hela vägen in i mål. Många sa att efter två mil på löpningen så går många ner i källaren. Jag tänkte massvis på hur stark jag skulle vara där och då, jag tror det hjälpte.

image

Är ni sugna? Häng på, det finns platser kvar till IM Holland, vi gör det tillsammans, det värsta som kan hända är att det går åt helvete!

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s