Vi lassar på!

Att komma till gymmet med en fräsch kropp, vilken känsla! Vi lassade på!

image(Det är hela fem kilo på andra sidan oxå;))

Vi är snart klara med första zonen där vi kör många repetitioner för att stärka senor och infästningar.

image(Herregud, 8 kg. håll i dig!)

Idag hände det något, nu jävlar kör vi! I allt vi gör ska vi ta i! Mia hakar såklart på direkt, jag står och skriker Maa (tystnad då jag måste hålla buktrycket) stricht!!! Mia kontrar såklart med Ha (tystnad) waii!! Vi garvar och folk på gymet kollar på oss med nyfikenhet eller var det förskräckelse? Oavsett så bjuder vi på det!

Man blir bra på det man tränar, så vissa undrar säkert varför vi lägger massa tid bland alla vikter på gymet, men jag tror på detta, och som vi vet sitter det mesta i huvudet.

Vi bygger oss starka för att i nästa zon kunna köra tungt och lägga till fruktansvärt härliga intervallpass och tröskelpass. Sådan hatkärlek! Innan passet försöker man komma på en bra ursäkt för att slippa, uppvärmningen är ju alltid skön, sedan kommer dom. Pulsen skall upp, där och då funderar man på om det är hälsosamt. MEN! Från nu och fram till Ironman Maastricht är det andra tankar som gäller, nu är det dom där stunderna som skall älskas, det är dom där stunderna som kommer göra oss snabbare, det är dom där stunderna vi ska packa ner i ryggsäcken så att när vi står där på startlinjen så kommer Mia säga -Vi har gjort läxan, nu kör vi…

Jag har en annan sak oxå, 10:43 & 11:28. Detta är den snabbaste och näst snabbaste tiden i min age group! Detta ger oxå motivation och det är den där motivationen som är så viktig.

Vart är du på väg och vill du dit?

image

Jag är på väg till Hawaii och även om jag inte hamnar där (vilket jag ska om det så blir i age group 70-74) så ger det mig motivation OCH jag har kul på vägen, det är det allra viktigaste! Kom igen nu, vart är du på väg?

Johanna

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s