Aldrig mer Vättern…

Nu är jag verkligen ingen Vätternveteran, jag är inte ens en riktig vätterncyklist trots två rundor! Varför undrar ni kanske nu? Jag har bara cyklat Vättern på dagtid under fantastiska förhållanden med grymma cyklister! I år är det dax igen, sub7.45 NOT! Jag har egentligen känt det sedan vi bestämde oss men nu har jag tagit beslutet att cykla med sub9 istället, ett väldigt bra beslut. I dag var det dax för första långrundan, för mig var det andra rundan i år på min racer (som fått hård konkurrens av tempocykeln).

cykling-12

Så osugen!!!! Men med sjukt bra väderprognos och tanken av att vika ner mig för att jag befinner mig i en tuff fas i livet fick mig att få ändan ur vagnen! Denna eviga vagn man ska ta sig ur… Med bara ben och solglasögon begav jag mig till TK (Träslövs kyrka) det är här vi samlas Roosterclub Varberg. Det kryllade av cyklister på parkeringen, många vänner och många nya ansikten alla med glada miner och laddade ben! Vilken dag vi fick! Halland visade sig från sin bästa sida, sub9klungan skötte sig med bravur för att vara första riktigt långa passet med många cyklister som inte kört tillsammans tidigare (gäller i alla fall mig…) bästa fikastoppet där cyklister låg och drällde i gräset och njöt av vila, kaffe, trevligt sällskap och vårsolen!

image

Jag fick vara stark hela rundan och som ni vet är jag grym på att njuta fastän det blir lite långtråkigt och fastän jag har min ömma punkt i vänsteraxeln och en ländrygg som önskar att den var liiiite starkare! Jag är otroligt tacksam över att jag får vara med på denna resan!

image

Nu rundar vi den där sjön, i alla fall en gång till!

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s