Tempo premiär

Med ca 12 veckor kvar till vårt stora mål i Holland vad det dags att testa tempocyklarna. Det var inte svårt att få med Johanna, hon gillar verkligen denna cykeln och så var det ju ett riktigt Mia & Johanna väder dessutom.
Vi cyklar iväg och vi bestämmer oss för att cykla ”temporundan” och tro det eller ej men vi hittade och körde inte fel en enda gång, vi var nära en gång bara (vi har det sämsta lokalsinnet som finns). Detta är större för oss än hur långt och hur fort vi cyklar.

image

Jag har gjort lite justeringar på min cykel och håll i Er nu, jag har gjort det själv!
Sadeln är framflyttad och styret är sänkt. Tanken är att man ska bli mer aerodynamisk och att det ska gå fortare. Jag vet inte om det gör det, det kändes inte någon större skillnad.

Söderbaum, om du läster detta så kan jag meddela att jag hade dubbla hastighetsmätare idag. Jag kände mig nästan lite nördig med att både ha mekat själv och sen all denna teknik!

image

Johanna gillar verkligen denna cykeln, hon tycker att man borrar ner sig i bågarna och bara går in i sig själv. Och jag förstår vad hon menar men jag är inte riktigt där än.
Vi cyklade ca 6 mil i behagligt tempo och när vi kom till Hunnestad kom Johanna på att hon behövde lite sladdar och annat smått och gott i lampaffären så vi stannade här och då passade vi på att unna oss en glass. Oj vad det smakade gott i värmen.

image

Nu är det focus på cykling fram till vårt förta mål för i år, Vätternrundan som går om 6 veckor.

Mia

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s