Bål det måste vara bålen…

Då menar jag inte den med alkohol i utan det där centrala i kroppen. Mia och jag har ryggkrullat, sidoplankat, marklyft mm mm ett tag nu och i dag fick jag kvittot inte bara en gång utan två gånger!!!!

Först i bassängen där jag körde ett teknikpass, vilket jag nästan aldrig gör nu för tiden, det blir oftast olika serier med focus på fart. Men idag gjorde jag bland annat benspark med platta och fenor. Sist hängde jag väldigt mycket i plattan, särskilt när jag skulle upp och andas, i dag var kroppen som ett spjut och plattan hade jag inte behövt. Det var samma sak med grundbalsnsövningen. Kroppen var som ett spjut och benen sjönk knappt när det var dax att andas.

Efter simpass var det dax för cykel. Mia och jag körde backrundan och vi lovade varandra dyrt och heligt att vi skulle ta i och vi skulle inte gena. Mia är grym på att cykla i dom halländska backarna, dom på Mallis funkar tydligen sämre, undrar varför?

image

Jag suger på att cykla i backe, men idag fick jag till det. Sätt dig lite längre fram på sadeln tipsade Mia. Sagt och gjort, känslan blev att jag blev lite mer stående och jag lyckades ligga tätt på Mia (i nästan alla backar)!!!!

Sedan kände jag oxå hur mycket mer tryck jag fick ner i pedalerna när jag kopplade på och ”hängde” i bålen istället för att jag sitter på röven och hänger i armarna!

Mer bål åt folket!!!

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s