Genrep sub 7:45

I går samlades Vätternrgrupperna tidigt på morgonen vid kyrkan för att cykla en lång runda på ca 20 mil.

image

Redan kl 8 på morgon var det väldigt varmt och det luktade solskyddsfaktor på hela parkeringen;)

Det är två veckor kvar till Vätternrundan och ”min” grupp har som mål att cykla på 7:45. Denna tiden har jag otrolig respekt för och det var nu som jag ville känna att jag klarar farten och att känslan är bra!

Vädret var helt magiskt! Sol och nästan ingen vind. Tänkt om vi får det så på Vättern.

Nästan alla som ska köra Vättern var med och jag tyckte vi körde otroligt bra och disciplinerat!

Vi cyklade ner till Harplinge och vidare mot Köinge där det serverades förstklassig fika!

Här hade vi det bra! Men precis innan detta fikastopp fick vi en otäck vurpa i vår grupp. Jag tror inte jag överdriver om jag säger att vi cyklade i nära 50km/tim när en av våra cyklister tappar kontrollen vid en vägbula och åker i backen. Men som tur är åker ingen mer i backen och som ett proffs reser han sig upp efter en stund, borstar av cykeln och hoppar upp på den igen.

image

Bra med undertröja när något sånt här inträffar! Usch vad fort det går när det händer! Men vilken tur att det inte blev värre!

Efter fikastoppet gick mina krafter lite upp och ner och då tror jag på att man kan tänka positivt och ”lura” hjärnan med att berömma sig själv och le för att få kraften tillbaka.
Och varje varv jag cyklade runt kollade jag på dessa strumpor och log. Det är inte så mycket som behövs! Jag funderade också på om Sebbe tycker dom är snygga….;) I så fall tycker vi olika:)

image

När vi kom tillbaka till Varberg hade vi cyklat ca 18,5 mil och då var vi ett gäng som cyklade ner till strandpromenaden och badade. Jag som är sån badkruka tyckte det var underbart skönt efter detta passet och denna värmen!

image

Sen blev det lite after bike också så klart!

image

Sammanfattningsvis kan jag ändå känna att om vädret är bra om två veckor så kommer detta kanske att gå. Och jag vet också att min känsla och kraft inte alltid känns bra men den kommer oftast tillbaka. Det är bara att trampa på så får de gå som det går!

Mia

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s