Gott nytt sport/hälsoår!

Dagen innan nyårsafton är en fredag och då är det simning på schemat.
06:30 köar det folk utanför simhallen, och när dörrarna öppnas är det full fart in, en del verkar tro att de inte får simma om de inte får ”sin” bana….

För mig är det alltid lika segt att gå upp och komma iväg, men när man väl träffar kompisarna som man bestämt med dagen innan blir allt så mycket lättre, tur man har er!

img_3400

Igår var jag på ett spinningpass som Johanna höll i, det var grymt bra! Jag frågade om hon skulle med på simningen idag, men hon skulle med nästa år…..;)

Peter är alltid i simhallen på fredagar och chef över simpassen. Idag blev det ett kortare pass, det innebär inte att det är lättare utan då ska det gå fortare…. puh vad jobbig han är!

img_3399

Ju längre vilan är, ju fortare ska man simma!

img_3397

Igår var jag som sagt på spinning med Johanna som var instruktör (vilken tur jag har som har en vän och kollega som är både Personlig tränare och instruktör).
Vi körde ett pulspass med intervaller och 60-talsmusik. Johanna visste mitt nummer på pulsbandet så jag kunde ju inte lata mig…..men det var bra! Jag tog i ordentligt och fick till och med träningsvärk.

img_3394

Gott Nytt sport/hälsoår alla glada motionärer eller elitmotionärer eller vad ni nu vill kalla Er!

Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s