Älskade föreningsliv del1

I triathlon ska man simma, cykla och springa. VARBERGS SIM, ROOSTER CLUB VARBERG och Varbergs GIF. Tre föreningar fulla med glädje, inspiration och kunskap.

Vi börjar med simning och Varberg sim som är en förening som sjuder av aktivitet. När banorna är bokade är det full fart… Allt från babysim till elit och allt där emellan.

image

Open water och vattengymnastik. Något för alla med andra ord, det finns även en triathlonsektion.

Simningen är helt klart det som känns tuffast, fastän det är det man lägger minst tid på under ironman. Tre crawl/medley kurser senare och ett gäng fredagmorgnar tillsammans med triathletvänner finns det hopp om det.

image

Det är tokigt mycket teknik i simning men det finns oxå galet många bra övningar. Man kan säga att det aldrig behöver bli långtråkigt… I veckan flyttar Varberg sim ut sin verksamhet till simstadion och 50 METERS basängen.

image

Det blir en utmaning, vi som i stort sett alltid pausat vid 25;), och i sommar ska vi hänga i vårt älskade Kattegatt. Inga voltvändningar här inte bara vatten vatten vatten. image

Även här finns det möjligheter att simma med Varbergs sim.

Tack Varbergs sim för att ni finns, och tack alla eldsjälar som delar med sig av sin tid, kunskap & entusiasm! Ni är hjältar!!

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s