Ny sport, nya prylar, ny partner!

Medans Mia rehabar sin stressfraktur i foten har jag ynnesten att få slänga mig ut på nya äventyr.

Detta tack vare en annan skada, min svåger Micke stukade foten kraftigt och hans stora utmaning för året gick i stöpet, Borås Swimrun.

IMG_4447Kvar stod Fredrik och saknade swimrunpartner, jag blev den lyckliga som fick frågan om jag ville ta Mickes plats i Teambäring. Som Mia brukar säga -Livet är orättvist det är bara att vänja sig…

Jag älskar att testa nya saker och i denna historia är jag än så länge den lyckligt lottade. Fredrik och jag har varit kompisar på Facebook i två år men jag tror bara vi träffats irl en gång och det var i tisdags då vi tränade Swimrun. Första och enda gången tillsammans innan start! Det gick strålande, den känslan tar vi med oss! Vi känns väldigt jämna i både löpning och simning, Fredrik navigerar bättre än mig, jag drar sjukt mycket åt vänster om jag inte tänker mig för men vi har en plan för det!

IMG_0021Sedan har vi prylarna, jag som kör triathlon borde ju ha prylarna, men Inte! Badmössa, simglasögon och paddlar hade jag, sedan fick dräkt och skor införskaffas, men träningsprylar är bra prylar om du frågar mig!

IMG_4443

På söndag smäller det, jag ser fram emot äventyret 29 km löpning inga problem 5 km simning härligt, 1100 höjdmetrar RESPEKT!

Kul på vägen! Det är teambärings ledord!

johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s